четвер, 16 травня 2013 р.

Шановні користувачі! До нас звернулася за допомогою мати інваліда з дитинства Кияшко Світлани.Дівчина хвора з дитинства,нещодавно перенесла інсульт і для лікування край необхідні гроші,яких родина не має.Без ліків Світлана тяжко страждає.Ми розмістимо реквізити банку,в який можна перерахувати гроші.


                                                    Люди,допоможіть,будь ласка!



Приват Банк

МФО 305299
ОКПО 14360570
Счет получателя 29244825509100

Назначение платежа: перечисление средств на карту 6762468501723781 ФИО Кияшко Ірина Костянтинівна ИНН 1689902600
перевод средств на лечение Кияшко Світлани
контактний телефон 77-88-49
15 травня 2013 року в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади,органів місцевого самоврядування відбулася веб-конференція "Забезпечення доступності соціальних послуг для людей з обмеженими можливостями".
Основним експертом на цій конференції виступав Сергій Чумак з полтавського осередку Всеукраїнської організації інвалідів "Союзу Організацій інвалідів України".через мережу Інтернет приєдналис експерти та представники громадських організацій Кіровограду,Сум,Херсону,Хмельницького,Чернівців,Харкова та Чернігова.
Відбулося жваве обговорення проблем доступності осіб з обмеженими можливостями до громадських місць, обмін досвідом з виготовлення пристроїв для облаштування доступності,обмін контактними телефонами.
 Свято Перемоги-священний день для кожної родини. Валерій Авер’янов віршованими рядками привітав нас всіх з цим святковим днем.
 
 
Свято Перемоги.
 
В рік знаменний,сорок п’ятий,від Берліна до Десни
Йшли героями солдати Переможної Весни!
Перемога захистила мирну працю і любов,
 За які Вітчизна мила віддала життя і кров!
 
Святкуй Україно набатом в серцях!
У мами за сина сльоза на очах.
За воїнську доблість б’є пам’ятний дзвін
Полеглим синам-материнський уклін!
 
Велич свята Перемоги крізь бої вели сини,
Подолав сумні дороги,захистили синь Десни!
Слава матері й солдату,всій українській землі,
Що змогли біду здолати,щоб без страху рідні хати
 Знов вітали журавлі!
 
Хай живе Травневе Свято та добро йде по Землі
Щоб життя було багатим,з короваєм на столі!
Хай,як море,йдуть за обрій колосистії жнива,
Та лунає пісня добра,хліб усьому голова!
 
Моя Україно!Ти вічна й жива!
Тобі найдорожчі від серця слова!
За батьківську святість та мужність синів
Летить Перемоги невгасний наш спів!
 
 Добрий день,шановні наші користувачі!Ми час від часу розповідаємо вам про нові надходження до відділу абонемента.Зараз хочемо вам представити книжку,яка надійшла до нашого відділу минулого року,але вона унікальна і промовчати про неї не можна. Це роман Рубена Гальєго"Біле по чорному".Так склалося, що автор народився в Іспанії і зараз живе на історичній батьківщині,а виховувався в російському дитбудинку часів застою.Попри весь жах описаного там життя сиріт-калік, твір дивовижно життєствердний.Юнак,який може працювати на клавіатурі лише одним пальцем, доводить своїм читачам, що навіть і в цей час всезагального збайдужіння є люди,не закриті для доброти,співчуття.Він навчає нас любити весь світ і людей,повертає до вічних цінностей.У доступній широкому колу читачів формі автор розмірковує про добро і милосердя, про красу світу, про сенс людського буття.