середу, 12 листопада 2014 р.


Подвійні міражі

 Шановні користувачі! Продовжуємо вас знайомити з лауреатами літературного конкурсу "Коронація слова".
 Наталка Шевченко "Подвійні міражі".Відзнака «За кращий соціальний твір» літературного конкурсу «Коронація слова–2013»! Коли тобі випадає можливість змінити своє життя — це везіння чи прокляття? Семеро пасажирів одного автобусу занурені кожен у власні невеселі думки. Вони й гадки не мають, що опинились разом невипадково. Відтепер доля незнайомців — перетворитися на шахові фігури у якійсь незбагненній і моторошній грі. І вони мають зробити вибір, від якого залежатиме їхнє майбутнє...



Зворотний бік світла
 Дара Корній — українська письменниця. Лауреат третьої премії конкурсу «Коронація слова — 2010» за роман «Гонихмарник».
Здавна між Темними та Світлими немає миру. Стриб покинув рід свого батька, володаря Тьми, заради Світлої жінки, яку кохав понад усе. Та вона, дізнавшись про численні зради, залишила чоловіка й заборонила шукати себе.
А ось його доньку, Мальву, яку в смертельних муках народила королева амазонок, полюбила як рідну. Виховувати дитину вона доручила земним батькам.
Що станеться, коли Стриб дізнається про існування доньки?
Який бік життя обере Мальва — Темний чи Світлий?


 На запах м`яса
Люко Дашвар (справжнє ім’я Ірина Іванівна Чернова) — українська письменниця, сценарист, журналіст.
На хуторі з`являється тендітна міська дівчина Майя. Навіщо вона тут? Невже міська повія приїхала сюди зваблювати чоловіків? Так вважає місцева красуня Тоня.
Чи вона втекла від одного кохання у пошуках іншого? Адже майстер на всі руки Толя прикипів до неї всім серцем! А може, вона відьма, бо розорила гніздо крука й випила яйця?
Майя ховається від світу зі своєю страшною таємницею. Чи зможе хтось розгадати її?



 Таємне джерело
Андрій Кокотюха "Таємне джерело". Коли прагматичний і скептичний Ігор Князевич починав розслідування серії загадкових убивств, він навіть не здогадувався, що сліди приведуть його до загадкового чорного лісу, де струмить таємне джерело. Добру людину, якщо вірити народним оповідкам, вода з нього може оживити, злу, із чорним серцем, — убити.
Люди зникають, а джерело зберігає свою таємницю. Та чи до снаги Князевичу розплутати цей міфічний клубок?