четвер, 24 січня 2019 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

Крауч Джулія     Коханка її чоловіка : роман / Джулія Крауч ; пер. з англ. Романа Клочка. - Київ : Нора-Друк, 2018. - 414 с.

Луїза втратила чоловіка і дітей. Вона хоче почати все з початку: нове помешкання, нова робота, нове кохання.
Коханець Софі загинув в автокатастрофі, вона будь-що має захистити їхню спільну дитину.
Ці дві жінки не зупиняться, доки одна з них не знищить іншу. Кожна має свою історію, але котра з них правдива?
Майстриня психологічного трилеру занурює читача в емоційну гойдалку домашнього терору, і хтозна, чи подібне не відбувається десь зовсім поруч із вами?
 

Меландрі Франческа    Вище від моря : роман / Франческа Меландрі ; [пер. з італ. М. Прокопович]. - Київ : Нора-Друк, 2018. - 173 c.

Сильний шторм і нещасний випадок перешкоджають поверненню на континент двох відвідувачів острова, на якому розташована в’язниця суворого режиму.
Луїза — селянка з маленького села в центральній Італії, мати п’ятьох дітей, навідує свого чоловіка, який відбуває покарання за вбивство двох людей. Паоло — колишній викладач філософії, приїхав на побачення до сина-терориста. Наглядач Нітті, який має проблеми у родині через свою неконтрольовану жорстокість, супроводжує цих відвідувачів і не має права залишити їх без нагляду. Вимушене перебування цих трьох людей разом на острові назавжди змінить їхні життя.
Мойєс Джоджо     Та сама я  : роман / Джоджо Мойєс ; [пер. з англ. В. Бондар]. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 443 c.

Лу Кларк намагається втекти від свого минулого і переїздить до Нью-Йорка. В Англії вона залишає Сема, який колись допоміг їй оговтатися від болю втрати. А тепер Лу фактично тікає від чоловіка, прирікаючи їхні стосунки на випробування відстанню. У великому місті дівчина починає життя спочатку і влаштовується на роботу до заможного сімейства Ґопніків. Вона одразу опиняється у вирі їхніх таємниць та пристрастей, розчиняючись у чужій родині. Лу не вистачає часу навіть на коротку ромову із Семом, який щодня віддаляється… Але коли одного дня доля випадково зіштовхує її з чоловіком на ім’я Джошуа Райан, усе змінюється. Та от чи змінить нове кохання саму Лу? Чи зможе вона нарешті віднайти щастя і припинити розриватися між минулим та майбутнім?


 
Пахомова Тетяна     Карпатське танго : роман / Тетяна Пахомова. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 331 с.  

Усі ми прагнемо свободи зовнішньої і внутрішньої. Для майбутнього медика Андрія з глухого карпатського села Ізабель стала тією, яка відкрила йому світ. Він — простий український хлопець, вона — красуня-кубинка. Здавалося, їхні серця поєднали вищі сили, подарувавши ту саму омріяну свободу, якої так бракувало в СРСР. Ізабель завжди була поруч під час численних Андрієвих мандрівок. Поки він невпинно вчився, аби стати професійним пластичним хірургом, вона підтримувала його, виховувала їхніх дітей, була дороговказом для нього. І коли її життя обірвалося, він відчув, що втратив усе… Андрій намагається відшукати своє місце у світі. Та родове коріння у містичний спосіб змінює його долю…
 Стедман Кэтрин    Опасная находка : роман / Кэтрин Стедман ; [пер. с англ. Татьяны Ивановой]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 332 с. 


Эрин мечтала о медовом месяце на Бора-Бора. Но вместо райского отдыха им с мужем Марком пришлось стать участниками смертельно опасного приключения. И все из-за сумки, которая зацепилась за их лодку… Сумки, в которой оказались пачки денег, бриллианты, пистолет и телефон с флешкой. Пара решает оставить находку себе. Эрин возвращается к съемкам документального фильма о трех заключенных, с которыми она планирует провести интервью. Но одна из них исчезает, едва выйдя на свободу. Тогда же Эрин обнаруживает на телефоне голосовое сообщение, в котором некто просит вернуть флешку в обмен на два миллиона евро. Но флешка пропала! Кто же мог ее украсть, если о находке знали только они с Марком? Или был кто-то еще? Кто-то незаметный, но все время бывший на виду… И когда Эрин узнает, кто это, ей придется поверить в жестокую правду…