четвер, 20 жовтня 2016 р.

Анастасія Вінник «Коли повертається веселка»

В українській літературі засвітилася зірка Анастасії Вінник!
Анастасія Вінник — українська письменниця, дебютувала з романом «Коли повертається веселка» й відразу отримала схвальні відгуки колег по письменницькому цеху. Сама авторка розказує: «Цю книжку написало серце, щоб порозумітися з долею, та й історію потрібно закінчити… Якщо «Веселка» запалить сонечко хоч в одній душі, я буду найщасливішим автором у світі».  Її персонажі кохають, сумують, удаються у відчай і знаходять у собі сили жити далі! До вашої уваги добра, життєствердна історія, якої зараз, як ніколи, потребує українськи читач.
Історія не поступається кращим творам Л. Дашвар, Н. Гурницької та І. Роздобудько!
Таню Ладну розбудив телефонний дзвінок редактора. Виявляється, вона стала відомою після останньої статті. Але жінка лише сумно посміхнулася своєму несподіваному успіху. Колись вона мріяла стати відомою журналісткою, але… Маленька пухлина в мозку позбавила барвів її життя. Вона не бачить веселки... Однак Таня не звикла здаватися! У Тані зовсім мало часу та дуже багато справ.
 Вона повинна відшукати Романа, єдиного чоловіка, якого кохала. Познайомити його із сином, про якого він не знав. Зробити те, на що раніше ніколи б не наважилася...