середу, 30 березня 2016 р.

Як позбутися від синіх вен на ногах?


Згідно зі статистикою U.S. Department of Health and Human Services 'Office on Women's Health, майже 55% жінок страждають від подібних проблем з судинами. Що ви можете зробити, щоб запобігти їх подальший розвиток? На жаль, існує не так багато варіантів, які можна зробити. Коли справа доходить до спадковості, дієва профілактика неможливо, вважають фахівці-флебологи. Якщо судинні зірочки є поширеною проблемою у вашій родині, вам їх не уникнути, хоча деякі фізичні вправи і контрастний душ будуть корисні для кровообігу і в деякій мірі допоможуть запобігти розширенню вен і формування більших сіточок.
Існують також косметичні варіанти лікування синіх вен на ногах, і найбільш ефективний з них - це склеротерапія. Це процедура, яка полягає у введенні в порожнину судини пінливого розчину, що складається з солей, жирних кислот і гліцерину. При попаданні в порожнину судини він руйнує «несправні» вени і відновлює локальний кровообіг.Склеротерапія, як і будь-який інший тип ін'єкцій, займає всього кілька хвилин, і не потребує будь-яких заходів щодо відновлення. Рідко в якості побічних ефектів виникають синці, що залишаються на шкірі від однієї до двох тижнів.
Існує також абсолютно безболісно версія лікування, звана «кріосклеротерапія», де замість піни використовується струм холодного повітря, що викликає оніміння шкіри - цей варіант підходить для більших вен.