понеділок, 17 червня 2013 р.

Відділ абонементу отримав черговий номер часопису "Соціальний захист"(№5 за 2013 рік).Цей номер журналу різноплановий-в ньому є поздоровлення з Днем Святої Перемоги,спомин про Чорнобильску трагедію,юридична бібліотечка,а також,як завжди -зворотній зв’язок з читачами.
   На сьогодні в Україні проживають 1,7 млн.ветеранів війни, у тому числі понад 183 тис.інвалідів війни, майже 214 тис. учасників бойових дій, близько 1 млн. учасників війни та майже 300 тис.членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.Президент України Віктор Янукович неодноразово звертав увагу органів влади та громадськості на те, що "обов’язком кожного є турбота про ветеранів, які своїм життям і здоров’ям вибороли нам мир".

   "Страшні корчі вербових ікебан.
    Зникаєм як етруски і ацтеки.
    Недавно в Чорнобилі дикий кабан
    Переходив вулицю біля аптеки.
    Людей немає, а яблуні цвітуть,
    І мертва річка зблискує, як ртуть"
                                 Ліна Костенко .

Сумні рядки-чи не так? 23 квітня Міністр соціальної політики Наталія Королевська відвідала зону відчуження,назвавши тих,хто тут працює "найсміливішими людьми у світі".плідною і конструктивною була зустріч із мешканцями зони відчуження,із робітниками станції.
  На сторінках журналу також висвітлюється  тема монетизації транспортних пільг,її реалії та перспективи.
 В " Юридичній бібліотеці "серед інших матеріалів надруковано "Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу"(затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 р. №198).

   

Немає коментарів:

Дописати коментар