четвер, 4 червня 2015 р.

Редиска: чого ми про неї не знаємо і яку користь вона нам приносить

  Самий яскравий овоч наступаючого літа таїть у собі багато вітамінів. Редиска дуже багата на вітамін С, хоча трохи поступається капусті. Виявляється ми не все про неї знаємо, експерти розповіли, якими унікальними властивостями володіє дивовижна редиска:
1. Вона має у своєму складі корисну для організму клітковину, за рахунок чого регулярне вживання цього овоча очищає організм від шкідливих токсинів, зайвого холестерину та іншого харчового сміття.
2. Бадилля редиски також можна вживати у вигляді настоїв, які допомагають позбутися від запорів і нормалізувати метаболізм.
3. Редис дуже корисний у процесі схуднення, він низькокалорійний, тому ніякі зайві жири не зможуть затриматися під шаром вашої шкіри.
4. Яскрава редиска бере участь у кровотворенні і побудові нових клітин, тому всім, без винятку, вона приносить користь.
5. Редиска є природним антисептиком через гірчичні масла, що входить до її складу. Тому вона зміцнить ваш імунітет до інфекційних захворювань.
6. Якщо у вас проблеми з цукром, то редис може вас врятувати від діабету, блокуючи зайвий цукор і стабілізуючи його рівень в крові.
7. Редиску вже давно взяли за помічника в боротьбі з онкологією, вона, а точніше її природний барвник, не дає утворюватися раковим клітинам в організмі людини.
8. Людям, у яких проблеми з щитовидною залозою, медики категорично забороняють їсти редиску щоб уникнути наслідків.
9. Якщо у вас розболілася голова, сік з редису усуне біль за лічені хвилини, достатньо просто натерти їм віскі.
10. Можете змішати соки редису та моркви в співвідношенні 1 до 2 і пити один раз на день протягом 10-14 днів, таким чином відновите слизову шлунка.
Як бачите, редис не такий вже і простий, він на багато здатний. Їжте редиску кожен день просто так або в складі будь-яких страв, вона внесе в будь-яку страву особливий запах і смак, чого не можуть інші овочі. Вибирайте не дуже велику редиску, бажано, щоб на ній не було ніяких тріщин.

Немає коментарів:

Дописати коментар