вівторок, 30 серпня 2016 р.

Макс Кідрук "Подорож на Пуп Землі"

Макс Кідрук - український письменник і мандрівник, який відвідав понад 30 країн світу, завзятий популяризатор науки (автор проекту "Quantum") - якраз із останніх. Автор першого українського технотриллера "Бот", "Жорстоке небо", "Небратніх" та "Навіжених ...", лауреат ІІ премії на всеукраїнській "Коронація слова" 2009 року і срібний призер конкурсу "Найкраща українська книга" від журналу "Кореспондент" за роман "Мексиканські хроніки".
У книзі "Подорож на Пуп Землі" автор провокує не лише читачів, а й сивих богів пустелі Наска...
Чи не кожний хлопчик у дитинстві мріяв стати мандрівником… Але щоб здійснити цю мрію в дорослому житті, треба багато рішучості й трохи авантюризму. Двоє друзів - українець Макс і чех Ян - мріяли побачити зорі над островом Пасха. І перетворили мрію на план Експедиції, до якого загадкова й пристрасна Південна Америка внесла свої корективи... Хуртовина на самому екваторі чи помста богів за поцуплений з химерного кладовища сувенір, смертельна піщана пастка в пустелі Атакама чи вологе пекло джунглів - ніякі перепони не зіпсують настрій веселим мандрівникам.  
І лише діставшись до острова Пасхи — маленького шматка суходолу посеред Тихого океану, Пупа Землі, який упродовж тисячоліть охороняють кам’яні велетні моаї і який дуже нагадує людство в мініатюрі. Вони, доторкнувшись до однієї з найбільших таємниць людства, з повагою відступлять... 

Немає коментарів:

Дописати коментар