вівторок, 28 серпня 2018 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

821(477)
   В 67


    Волков, Олексій Михайлович     Шпиталь : роман / Олексій Волков. - Київ : Нора-Друк, 2018. - 398 с.

Таємниці старого монастиря, на території якого розміщується звичайна районна лікарня, не дають спокою колективові хірургічного відділення, адже в цих стінах в різні епохи побували і лицар-тамплієр, і особистий хірург Наполеона, і польський магнат… Чи стане медикам сил та наснаги розплутати ці таємниці і дістатися захованого скарбу?
Олексію Волкову вдалося майстерно поєднати в новому романі драматизм людських стосунків, заплутаний сюжет, щирий добрий гумор та злу іронію. 
821(477)
   Г 56


    Гнатко, Дарина     Мазуревичі. Історія одного роду : роман / Дарина Гнатко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 331 с. : іл. 

Рід Мазуревичів споконвіку був знаний своєю жорстокістю. Усупереч волі батьків юна Марфа вийшла заміж за Уласа Мазуревича, та щастя з ним не пізнала. Усі надії покладала на сина Тихона, але й він удався у своїх жорстоких предків: жадібний та безсердечний, він крокує кривавою стежиною. Він перетворив на пекло життя не тільки численних коханок, а й своєї дружини, багатої спадкоємиці Софії Льохвицької. Їхня спільна донька Ярина ненавидить батька-тирана. Вона покохала Степана, батько якого загинув від рук Тихона. Тепер понад усе Ярина хоче розірвати коло страждань та спокутувати гріхи роду Мазуревичів. Але ціна може виявитися зависокою для неї.
Крізь революцію та війну, утрати і пристрасть, ненависть і любов — шлях п’яти поколінь одного роду. 
821(477)
   Д 33


    Денисенко, Лариса     Танці в масках : роман / Лариса Денисенко. - 2-ге вид. - Київ : Нора-Друк, 2015. - 211 с. 

Часто буває, що чуже життя здається нам набагато яскравішим і цікавішим, ніж власне. Тому вчителька корейської мови, корінна мешканка Сеулу Мей Кім й почала стежити за загадковою європейською, таємницю якої вирішила дізнатися будь-якою ціною. Мей Кім навіть не здогадувалася, що ця загадкова європейка — українка Неллі, яка давно здалася на волю обставин і втратила своє справжнє Я. Чи знайде відповіді на свої запитання Мей? Чи знайде себе Неллі? Що чекатиме їх в цікавому, неоднорідному місті Сеулі? І головне питання: чи прийме вогнище їхні маски? Адже напис на традиційній корейській масці каже: «І починався святий танець, де в кожної маски була своя роль. Потім маски спалювали, і люди вірили, що всі нещастя зникали разом із димом».
 821(477)
   М 48


    Мельник, Ольга     Ship life. Сім місяців добровільного рабства / Ольга Мельник. - Чернівці : Книги - XXI, 2018. - 190 с.  

«Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства» написано у формі умовного щоденника дівчини, що працювала офіціанткою на американському круїзному лайнері. Авторка день за днем відтворює з пам’яті реальні події семи місяців, проведених на борту, ділиться своїми враженнями, відкриттями і переживаннями. Читачі цього щоденника мають змогу разом з авторкою відвідати понад 20 країн Європи, Північної та Центральної Америки, а головне ‒ з перших вуст дізнатися про те, яке ж воно – корабельне життя. 
821(477)
   П 56


    Пономаренко, Сергей     Сети желаний : роман / Сергей Пономаренко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 364 с.

Киевлянин Олег ведет собственное расследование трагической гибели друга. Все указывает на то, что убийство было ритуальным. Мужчина пытается понять, кто и почему сделал это. Ответ на вопрос может таиться в дневнике родственника умерщвленного Андрея — Родиона Иконникова. Олег узнает, что когда Родион неожиданно заболел и пребывал на грани между жизнью и смертью, ему явился Бес желаний и предложил бессмертие в обмен на душу: каждые тридцать лет Родион должен жертвовать своего потомка… Олег не исключает, что его друг — жертва бесовского соглашения. Но неужели предок Андрея до сих пор жив?  
821(477)
   С 54


    Соболевская, Наталья     Ненавижу, потому что люблю : роман / Наталья Соболевская. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 254 с.

Игорь считал Вику обычной содержанкой, хорошенькой любовницей своего покойного отца-бизнесмена. Долгое время Игорь и Вика находились в плену взаимной ненависти. Постепенно мужчина понимает, что сильно заблуждался относительно своей очаровательной противницы. Теперь он видит в ней ту, ради которой готов на многое, и мечтает никогда не выпускать ее из своих объятий. Вот только сама Вика не спешит сдаваться под натиском ухаживаний. Но если от любви до ненависти один шаг, то от ненависти до любви — один поцелуй, полный страсти и желания…  
 

Немає коментарів:

Дописати коментар