середу, 19 грудня 2018 р.

Щоб не допустити ускладнень при грипі та застуді, потрібно вживати наступні продукти

Навіть найміцніший імунітет не може на всі сто відсотків захистити організм від зараження однією з вірусних інфекцій або грипу. Коли ми хворіємо, то в першу чергу звертаємося до лікаря, який призначає багато ліків, з метою швидко і без наслідків впоратися з недугою. Однак при цьому необхідно знати, що в цей період організму необхідно надавати додаткову підтримку, включивши в раціон додаткові продукти. Вони можуть стати хорошою профілактикою грипу і простудних захворювань.
Часник
У складі цього пряного овочу присутній природний антибіотик - аліцин, який допоможе знизити ризик виникнення ускладнень після хвороби. Щоб у застуди було менше шансів, необхідно щодня з'їдати всього один зубчик часнику.
Редька
Вона містить фітонциди - унікальні речовини, здатні запобігати зараженню організму. Фахівці рекомендують їсти гостру редьку перед початком сезону грипу. Редька відмінно знімає запалення в поєднанні з медом.
Квашена капуста
Цей продукт багатий вітаміном С. Лише в 100 гр. капусти, приготовленої таким способом, міститься добова потреба в аскорбіновій кислоті.
Лимон
У цьому фрукті міститься велика кількість вітаміну С, тому це відмінний варіант для усунення симптомів застуди. Найкраще вживати лимон з медом і чаєм.
Журавлина
Мінерали, органічні кислоти, безліч вітамінів. Все це міститься в журавлині, яка має протизапальний і антибактеріальний ефект. Найкраще заварювати журавлинний чай або компот.
Курячий бульйон
У фільмах, при перших ознаках застуди, кіногерої завжди пропонують в якості першої допомоги курячий бульйон, і неспроста. У цьому наварі присутні майже всі амінокислоти, які здатні пригнічувати хворобу. Більш того, бульйон відмінно справляється зі слизом в носоглотці.
Імбир
Корінь імбиру незамінний при кашлі і в цілому при простудних захворюваннях. Його використовують як відхаркувальний і антибактеріальний засіб. Він відмінно стимулює роботу імунної системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар