вівторок, 6 грудня 2016 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

Бейкер Клайн, К.       Сирітський потяг [Текст] : роман / Бейкер Клайн ; пер. Олександри Гординчук. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 301 с.

У деяких книжок є дивна сила впливати на життя людей. Коли сімнадцятилітня Моллі краде з бібліотеки "Джен Ейр" - роман про таку ж, як і вона, дівчину-сироту, - вона несвідомо робить крок до своєї нової долі. Старе горище в будинку старої пані, яке на знак покарання Моллі мусить прибрати... Стара історія про дітей, яких потяг віз через усі Сполучені Штати до нової родини, де вони ставали офіційно оформленими всиновленими рабами... Спогади Вівіан стають для Моллі подорожжю в часі, натомість маленька стара жінка, схожа на птаха. тією опорою, якої так не вистачало дівчині. Моллі зустріла своє друге "я", але на сімдесять п’ять років старше... І як подяку за другий шанс вона подарує Вівіан справжню родину.
Кирик, Ю. С.        Яблуневі квіти [Текст] : роман / Юрій Кирик. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 190 с.

Герої роману - кращі представники української галицької інтелігенції.
Найбагатше і найромантичніше місто на сході Австрійської імперії. Граф Станіслав Скарбек з першого погляду зрозумів – юна Софійка призначена йому долею, і за нагоди попросив у батьків її руки. Софійці він здавався принцом, який зійшов зі сторінок казок. І тепер цей принц – її чоловік. Та невдовзі дівчина збагнула, що вона ніколи не стане сенсом його життя. А вона так жадає бути коханою і щасливою. Хто здійснить її мрію?
Лис, В.         Графиня [Текст] : роман / Володимир Лис. -  Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 224 с. 

Події роману розгортаються у різних часових просторах, між таємницею дару митця і гординею й помстою. Тут психологічні стосунки між героями гостріші за будь-який детектив. З  якою метою, як і кількасот років тому, в маленькому містечук на Волині хтось вбиває собак, наводячи жах на мешканців? Навіщо талановита художниця Люба Смажук раптово прагне зустрітися зі шкільним учителем малювання в місті свого дитинства? Чому всі химерні події обертаються навколо неї та графині Венцеслави, яка погордливо позирає з єдиного вцілілого свого портрета? Лише картини берегтимуть таємницю - до останньої сторінки...

Мартен-Люган, А.   Щасливі люди читають книжки і п’ють каву [Текст] : / Аньєс Мартен-Люган; переклад з фр. Леоніда Кононовича. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. - 160 с.

Бестселер французької письменниці Аньєс Мартен-Люган — сумна і красива історія жінки, яка після загибелі коханого чоловіка і доньки втрачає сенс існування. Головна героїня заново вчиться жити, кохати, відчувати. Книга про життя, поділене на «до» і «після», про самотність, надію, любов і віру в себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар