вівторок, 23 січня 2018 р.

Мішель Бюссі "Літак без неї"

Мішель Бюссі  - один із найвідоміших авторів детективів у Франції. Лауреат престижних літературних премій, зокрема премії Мішеля Лебрена, Гран-прі Гюстава Флобера та премії "Популярний роман". 
Роман "Літак без неї", що став світовим бестселером, перекладено понад 20 мовами. Критик газети «Sunday Express» написав про нього так: "Хитромудро вибудована, сповнена таємниць та загадок історія приголомшить вас гострим, наче жало скорпіона, завершенням".
На початку 1980-х на місці аварії літака було знайдено єдину живу істоту – тримісячне немовля.  Відтоді вже вісімнадцять років дві сім’ї – бідна і багата – намагаються вибороти право на онуку й тим самим зберегти зв’язок із загиблими дітьми. А сама врятована дівчина все своє життя мучиться питанням: хто вона насправді? Ліз-Роз чи Емілі? Розкрити таємницю знайденої дитини весь цей час намагається приватний детектив, найнятий багатою родиною. Нарешті він таки збагнув, у чому криється правда. Чи встиг він завершити справу, адже його самого знайдено…вбитим?
“Захоплива розповідь про інтриги та вбивства перетворюється на історію про складні перипетії родинних стосунків, що ведуть до дивовижних і шокуючих наслідків” – Publishers Weekly
Автор: Петруняк Я.Д.

Немає коментарів:

Дописати коментар