понеділок, 20 травня 2019 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка


Батлер, Дж. Л.    Обладание : роман / Дж. Л. Батлер ; [пер. с англ. А. Михайлова]. – Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. – 382 с.

Адвокат Франсин Дей и подумать не могла, что влюбится в собственного клиента. Мартин обратился к ней с просьбой помочь ему максимально выгодно развестись с женой Донной. Бракоразводное дело перерастает в роман. Но однажды Франсин видит, как Мартин мило ужинает с Донной в ресторане… На следующее утро Франсин просыпается в квартире соседа Пита, в одежде, перепачканной кровью. Она ничего не помнит о прошедшей ночи! И тут выясняется, что Донна пропала без вести. Тогда в игру вступает Пит… Он угрожает рассказать полиции подробности той странной ночи! Хватит ли сил Франсин, чтобы выбраться из этого лабиринта лжи?
\

Гриллс, Б.    Дьявольское святилище : роман / Беар Гриллс ; [пер. с англ. А. Оржицкого]. – Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. – 381 с.

Бывший военный Уилл Йегер считал, что его злейший враг Хэнк Каммлер — сын генерала СС — погиб вместе со своими кошмарными мечтами о возрождении Рейха. Но оказывается, что Каммлер выжил и собирается завершить начатое. Для начала он планирует устроить серию терактов по всему миру, изготовив взрывные устройства с содержанием урана, который в конце Второй мировой нацисты спрятали глубоко в пещерах. Жизни миллионов мирных граждан оказываются под угрозой. Чтобы остановить Каммлера и уничтожить его лабораторию, в игру вступают Уилл Йегер и его напарница Ирина Нарова. Германия, Дубай, джунгли на бразильско-колумбийской границе, тибетское высокогорье и Англия — герои пускаются в отчаянную погоню, ведь на кону — ни много ни мало спасение мира.



Кідд, Сью Монк.    Набуття крил : роман / Сью Монк Кідд ; [пер. з англ. Д. Петрушенко]. – Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. – 381 c.

Батько Сари й Анджеліни — поважний суддя, заможний плантатор і рабовласник. На день народження Сари він дарує їй чорношкіру рабиню Гетті. Дівчата стають щирими подружками, майже сестрами, та батько карає Сару за це. У ній зароджується неприйняття свавільного суспільства, в якому змушена жити. Тим часом мати Гетті Шарлотта — талановита кравчиня — потайки зшиває ковдру, яка оповідає історію невільників, трагічну долю її роду. Вона мріє про свободу для себе і доньки. На Гетті та Сару чекають важкі життєві випробування, шлях, сповнений перешкод. Чи зможуть вони стати по-справжньому вільними? Бо мати крила ще не означає літати…



Ріггз, Р.    Карта днів : роман / Ренсом Ріггз ; [пер. з англ. В. Чумака]. – Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2019. – 506 c : іл.

Джейкоб Портман, який нещодавно врятував дивний світ від знищення, повертається додому, у Флориду. З ним пані Сапсан, кохана Емма й вірні друзі. Але є ще дещо… Те, що вириває друзів з ілюзії спокійного життя та штовхає у вир по-справжньому дивних подій. Те, що чатує на Джейкоба, готуючи для нього моторошні випробування. Загадкова карта днів відчиняє браму до давніх епох. Джейкоб опиниться за межею цього всесвіту в небезпечній суцільній невідомості. Один необережний крок — і друзі назавжди залишаться в пастці для дивних…


Твардох, Щ.    Морфій : роман / Щепан Твардох ; [пер. з пол. О. Українець]. – Харків : Фабула, 2018. – 590 c.

Дія роману сучасного польського письменника відбувається восени 1939 року в щойно окупованій гітлерівцями Варшаві. Головний герой, син німецького аристократа й польської патріотки, захищав свою батьківщину Польщу — але країни і її армії неймовірно швидко не стало. Що далі? Поринути у вир наркотичних і сексуальних задоволень чи виконувати місію — і якщо останнє, то як її відшукати в зруйнованому місті і в собі? І хто взагалі тепер той, кого можна назвати «я»? Роман у неповторній стилістиці оповідає про пошуки героя: немотивовані вчинки, плутані думки, спалахи прив’язаності, промені любові, вир безглуздих подій і пошук сенсу. Це проза психологічно-історична в найповнішому значенні обох частин слова.

Немає коментарів:

Дописати коментар