четвер, 17 серпня 2017 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

Криштальський, А. А.        Десять гріхів [Текст] : роман / Андрій Криштальський. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2017. - 269 с. 

Макс завжди відчував, що його стара набридла теща має у минулому якусь таємницю. Та лише недавно паралізована Клавдія Огром`як випадково прохопилася про заховану десь на подвір`ї скриньку з золотом. Її, передчуваючи смерть, колись заповіла своїм подругам красуня Ривка. Та, шукаючи скарб, Макс розкопає під вікном людські кістки. І якби це була єдина з моторошних тіней минулого чотирьох луцьких дівчат, можливо, нічого б і не сталося…  
Мойєс, Дж..         Після тебе [Текст] : роман / Джоджо Мойєс ; [пер. з англ. Т. Івченко]. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2017. - 349 с. 

Мільйони захоплених читачок найкращого з романів Джоджо Мойєс «До зустрічі з тобою» та кіноглядачок, що зі сльозами на очах спостерігали за романтичною історією кохання доглядальниці Лу і прикутого до інвалідного крісла Вілла Трейнора у виконанні Емілі Кларк та Сема Клафліна, чекали на продовження цієї історії. І дочекалися!
Пішовши від неї, Вілл Трейнор наче забрав із собою ту Луїзу Кларк — звичайну дівчину, що жила звичайним життям… яке без Вілла пішло шкереберть. Вона повернулась додому зі зраненим тілом і душею, щоби спробувати почати все спочатку. Тіло загоїть батьківська турбота, та серце болітиме, як два роки тому… Серед друзів з групи психологічної підтримки Лу знайде ліки від цього болю, радощі, надію, поділені на всіх разом із жахливим печивом. І зустріне Сема, який знає все про життя і смерть, сильного, мужнього і до нестями закоханого… Та чи стане сили Лу покохати знову? 
 Олендій, Л.         Гніздо горлиці [Текст] : роман / Леся Олендій. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2017. - 238 с.

Два роки далеко від рідного дому. Подвійне життя і одна правда — мовчазна правда українки в Генуї, чужинки на чужій землі…
Її ДРУЖБУ стерто зі світу, де балом заправляють гроші.
Її КОХАННЯ набуло обрисів трикутника.
Її СКАРБ — неконвертована валюта жінки при надії.
Скільки пригод вестимуть її до мудрості, якої годі й шукати за горами та морями? Мудрості, яка звила гніздо під дахівкою її старої буковинської садиби.
Сповнений віри, любові й сподівань, цей роман створений за сценарієм до україно-італійської кінострічки, що отримала відзнаку «Найкращий український повнометражний фільм» на Одеському кінофестивалі влітку 2016 року. Історії тисяч заробітчанок — у долі сорокарічної Дарини, яка повертається з Італії до рідного села на Буковині…  
  The Ukrainians II: історії успіху [Текст]. [Кн. 2] / [упоряд.: Т. Прокопишин, В. Бєглов, І. Березніцька ; голов. ред. М. Савка]. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. - 266 с.

У другій книзі зібрано 20 мотивуючих розмов, опублікованих в онлайн-журналі про українців, ініціативу та відповідальність www.theukrainians.org.
Герої книги – успішні українці, які показали на власному життєвому прикладі, як не поступатися власним принципам та цінностям, не зупинятися і йти вперед, реалізуючи творчі ідеї та проекти, заради успішного розвитку нової, самобутньої України.

Немає коментарів:

Дописати коментар