середу, 22 липня 2015 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка





   Белімова, Тетяна.
    Київ. ua [Текст] : роман / Тетяна Белімова. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2013. - 253 с. : іл..

Оздоблена діамантами золота клітка не перестає бути кліткою. Альона у шлюбі почувалася пташкою з підрізаними крильми, а ще й зазнавала жорстокої тиранії та знущань від чоловіка. Але надію на щастя їй подарувало спілкування в Інтернеті.














Бут, Сергій.
    Листи з того світу [Текст] : роман / Сергій Бут ; [авт. передм. А. Кокотюха]. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2015. - 296, [2] с. : іл.

Андрій, студент-археолог, під час реставрації старовинного склепу знаходить дивну схованку. У ній — лист невідомої жінки, яка благає того, хто знайде послання, врятувати її дочку. Хлопець вирішує знайти цю жінку і потрапляє у вир несподіваних та небезпечних пригод...










    Волонтери. Мобілізація добра [Текст] : збірка / [C. Жадан та ін. ; уклад. І. Карпа]. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2015. - 253 с.

Кращі українські автори про людей з небайдужим серцем.
Люди для людей! Під цим девізом працюють сотні волонтерів у зоні АТО. Сповнені болю та обурення, віри та гіркоти, суму та надії історії про тих, хто, забувши про спочинок, допомагає біженцям і бійцям АТО, ризикуючи власним життям намагається зберегти чуже.
До книжки увійшли твори відомих українських авторів: С. Жадана, І. Карпи, М. Кідрука, Г. Вдовиченко, Л. Денисенко, І. Роздобудько, І. Славинської, Г. Шиян, А. Любки, К. Бабкіної.


 

Гальянова, Тіна.
    Ходіння Туди і Назад [Текст] : роман / Тіна Гальянова. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2013. - 284 с.

Що, як свої тексти письменники створюють не самі, а лише «приймають», як антени, вказівки своїх «донорів» із таємничої Країни задзеркалля? Та й хто такі ці донори?
Захоплива містично-фантастична історія про те, звідки і якою ціною приходить натхнення!







 Гуменюк, Надія Павлівна.
    Енна. Дорога до себе [Текст] : роман / Надія Гуменюк. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2014. - 251, [1] с.  

Після автокатастрофи Енна нічого не пам’ятає про своє минуле. Пам’ять начебто стерли… і лише у снах до неї приходять незрозумілі видіння – там у неї є наречений, вона закохана та живе зовсім іншим життям. Іноді дівчина не розуміє, яке життя справжнє – наяву чи уві сні… зустріч із незнайомцем змушує Енну шукати правду про себе. Але ця правда приголомшує…








Гуменюк, Надія Павлівна.
    Коханий волоцюга [Текст] : зб. оповідань / Надія Гуменюк. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2014. - 220, [1] с.

Вісім маленьких повістей про кохання, які пронизують кожне серце, зігрівають добротою і дарують спокій та гармонію. У кожного з нас є історія, переживши яку розумієш, що вже ніколи не будеш таким, як раніше. Книжка — це спогади про життя і роздуми про кохання, які допоможуть зрозуміти себе і навчитися пробачати...
Він любить дикий присмак мандрів і понад усе цінує волю, але з усіх усюд знову і знову повертається до тієї, яка так і не сказала йому: «Залишся!»...
Старша сестра давно викинула цього каліку і з квартири, і зі свого холодного серця, а вона їде до нього, щоб залишитися поряд з коханим назавжди...
Невиліковна хвороба забирає у жінки пам`ять, але не може забрати її саму у того, хто готовий заради неї на все...


    Гурницька, Наталія.
    Мелодія кави у тональності кардамону [Текст ] : історія забороненого кохання : роман / Наталія Гурницька. – Харків. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2015. - 395, [3] с. : іл.

Драматична історія забороненого кохання юної дівчини до набагато старшого за неї одруженого польського шляхтича, яка розгортається в атмосфері Львова XIX сторіччя!
Що це — мінлива пристрасть чи справжні почуття? Для неї — це перше кохання,  для нього — мабуть, уже й останнє...
Чи отримають закохані шанс змінити власну долю, залишитись разом і чи взагалі можливо побудувати щастя, балансуючи на краю прірви та порушуючи всі можливі заборони?



Денисенко, Лариса.
    Калейдоскоп часу [Текст] / Лариса Денисенко. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2013. - 315, [2] с.

Збірка оповідань, що дозволять по-іншому поглянути на світ!
Люди люблять прив`язуватися до інших людей та речей. Але понад усе люди люблять прив`язуватися до часу та віку. Усім нам хочеться, щоб наші історії закінчувалися щасливо та розпочиналися інші.
Саме про стосунки з часом та віком йдеться в цій збірці, котра містить легкі та іронічні оповідання та комедійну драму «24:33:42».












Дереш, Любко.  
    Намір [Текст] : роман / Любко Дереш . - 2-ге вид. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2014. - 332, [1] с. : іл.

Культовий твір серед сучасної молоді! У романі переплітаються психологія й містика і створюється нова реальність. Підліток, ледар та пофігіст, раптом отримує надзвичайний дарунок долі — феноменальну пам`ять. Але несподіваний дар підкидає хлопцю нові сюрпризи, парадоксальні відкриття і дивовижні одкровення.