четвер, 28 грудня 2017 р.

Літературний гороскоп на 2018 рік




Гарний місяць –  грудень. Гарний тим, що рік добігає кінця, але однаково є ще трошки часу, аби встигнути дещо зробити. Перш за все прочитати наш літературний гороскоп, завітати до бібліотеки, взяти книжки і читати, читати, читати…
2018 рік буде роком Жовтої Собаки, тож літературний гороскоп розповість Вам, чого очікувати від цієї тварини.

Всім Овнам потрібно відпочити від роботи. Ви досить трудилися, і в 2018 році Собака не повинна загнати вас у загін. Непомітно відділіться від стада, нафарбуйтесь та напудріться і дуйте на дискотеку, благо кучерики у вас вже готові. Жовта Собака буде прощати вам такі проступки весь рік.
А підняти вам настрій зможе роман Лариси Денисенко «Нова стара баба» – кумедна, добра і світла оповідь про життя душевної Варвари та її шебутної подруги Зойки.

Тілець. Єдине, що вам загрожує в 2018 році – втома від нав'язливих хвалебних слів, постійної  відсутності критики і безперервно від того, що збуваються бажання. В цьому році вам буде везти настільки, що ви зможете гори звернути.
А Вам ми радимо прочитати Джоджо Мойєс «Париж для самотніх та інші історії» - блискуча колекція оповідань, сповнених романтики, шарму, авантюризму, гумору і надзвичайної чуттєвості.
Для Близнюків 2018 рік стане дійсно вдалим, потрібно навчитися менше міркувати і швидше приймати рішення. Тим більше, коли голови дві, як у випадку з Близнюками, проблем з цим не виникне.  Собака виявить прихильність до них і тому практично весь рік Близнюки будуть перебувати на вершині блаженства.
Радимо почитати Фенні Флег «Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»» - універсальний рецепт щастя від авторки: одне велике кохання, дві-три зради, дрібка сліз, гумор за смаком, готувати на вогні пристрасті.
Раки були занадто загадкові і депресивні, і Собака прийшла все міняти. Успіхи, нові можливості будуть самі йти в клешні, залишилося їх міцно схопити і не відпускати. Адже жовта Собака не дає все просто так, тому представникам знака саме час ламати стереотипи і змінювати життєві принципи, в кінці-то кінців - XXI століття надворі.
А що натомість? Натомість, йти вперед попри труднощі і проблеми, вірити в себе, сміятись над собою, допомагати іншим. Про це ви можете прочитати в романі «Дванадцять місяців» Анни Тарнави.
Що б Леви не робили - не йдуть справи? А все тому, що, варто відкинути свою надмірну гордість, і тоді жовта Собака нагородить представників знака гідними плодами. Популярність, надмірна увага і безліч шанувальників впадуть на плечі Левам як сніг на голову.
Радимо почитати: Августо Курі «Продавець мрій» - сучасна філософська притча. Розповідається надзвичайна історія про таємничого чоловіка, який повторив життя Христа в наш час. 
Діви. Щоб не стати старою дівою, необхідно змінити місце знайомства. Недостатньо ходити тільки до своєї бібліотеки, пора трухнуть старовиною в якомусь нічному клубі. А якщо серйозно, то залишайтеся такими ж красивими.
Радимо почитати: Най сніжить(три романтичні історії на свята) завдяки трьом популярним авторам – святкова магія сяє з цих гумористичних і чудово поєднаних між собою оповідок про кохання, романтику й поцілунки, від яких аж дух перехоплює.
Ексклюзивно для знаку Терези Земляний Собака підготував особливий сюрприз: їм забезпечена перевага у бік гострих відчуттів і реалізації себе як особистості.
А прочитайте но Аньєс Мартен-Люган «Щасливі люди читають книжки і п’ють кава» -де головна героїня заново вчиться жити, кохати, відчувати.
Наступний рік для Скорпіона обіцяє неймовірне багатство, любов і удачу, якщо ж представники знака перестануть жалити всіх підряд. Енергія буде литися рікою, надихаючи Скорпіонів на нові справи і божевільні вчинки.
Радимо прочитати: Ясунарі Кавабата «Сніжна країна» - в цій книзі ви знайдете умиротворення і спокій, та красиву Японську зиму.
Стрільці. Хрусткі купюри не будуть покидати межі вашого гаманця, тому якщо ви зважилися на зміну роботи, можете сміливо робити це без оглядки. Собака буде щедрою до вас, на якій би посаді ви не трудилися.
Але в вашому житті є не тільки робота візьміть у руки збірку «Львів. Вишні. Дощі» саме в цій книзі Дощі розказують старій бруківці підслухані на небі думки та побачені на землі історії про жагучу пристрасть.
Козероги направляйте свої роги назустріч своїм цілям: грандіозний успіх близько і будь-які перешкоди можна перескочити. Забудьте про тугу і нудьгу, у Собаки є чим порадувати представників знака - це успіх як в фінансах, так і в особистому житті.
Радимо почитати «Львів. Смаколики. Різдво» Збірка оповідань відомих українських авторів. Теплі історії про кохання, надію, про різних людей, які зустрілися на львівських вулицях. Вся книга просто просякнута духом саме того новорічного, різдвяного Львову.
Для Водолія  2018 рік  рекомендує частіше гладити Земляну Собаку і пригощати її ласою кісточкою. Тільки не варто жертвувати тим, що дорого. Головне, все чітко розпланувати і слідувати по вірному шляху. Наприкінці 2018 року Водолій особисто намалює плакат з власної задоволеною фізіономією і напише: «Улюбленець Фортуни!».
А тепер вам залишилося тільки звернутися до «Крамниці щастя» Ольги Деркачової, а які там товари ви дізнаєтесь прочитавши дану книгу.
Риби в 2018 році захочуть перетворитися у закоренілих домосідів, адже в своєму підводному світі їм буде настільки захоплююче і цікаво, що навіть небезпечні хижаки не зможуть змусити їх залишити облюбоване місце.
Так що сміливо пливіть у веселі мандрівки до найнеймовірніших закутків світу з купою цікавих пригод з Максом  Кідруком «На Зеландію».

І хай всі риси господаря року, такі, як простота і чесність, товариськість, уважність, наполегливість, принесуть всім знакам Зодіаку лише позитивні моменти.

Автор: Петруняк Я.Д.