вівторок, 11 грудня 2012 р.

На сторінках газети "Живи з надією" від 1 листопада 2012 року працівників соціальної сфери з нагоди професіного свята привітали голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко та голова обласної ради Анатолій Мельник.
Газета висвітлює роботу Чернігівського геріатричного пансіонату, стаціонарного відділення територіального центру для постійного або тимчасового проживання , соціального обслуговування одиноких, непрацездатних громадян в селищі М.-Коцюбинське, Понорницького психоневрологічного інтернату, Замглайського дитячого будинку-інтернату. На сторінках видання розповідається про життя цікавих людей і сильних особистостей- про приватного підприємця, інваліда Ш групи Олександра Сопа з Ріпок,про 85-річного Івана Стельмаха з Корюківки.Також газета містить корисні поради , забавний кросворд і гумор.

Особлива газета для людей з особливими потребами

 Чернігівське міське громадське об’єднання інвалідів "Шанс" видає  газету для людей з особливими потребами під назвою "Живи з надією".
  Вона виходить два рази в місяць   накладом 2 тисячі примірників. Газета присвячена проблемам людей із обмеженими можливостями, тому тут є поради лікарів, юридичні консультації, новинки законодавства і дуже популярна рубрика знайомств.
Кадрових проблем у новоствореної газети „Живи з надією” немає, завірила редактор Віра Бушай. Є фінансові. Спеціалізована газета для інвалідів розраховує на матеріальну підтримку фондів та бізнесових кіл, а також на гроші, виручені від передплати. Це видання передплачує обласна універсальна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка.За бажанням з ним можна ознайомитись у відділі краєзнавства бібліотеки.