вівторок, 7 березня 2023 р.

Спікер з успіху

 


Гел Елрод. «Чудовий ранок»

Гел Елрод – провідний мотиваційний оратор США, спікер з успіху. Його регулярно запрошують великі корпорації для участі в конференціях. За десять років виступи Гела прослухали понад 100 000 осіб у США й Канаді, приблизно 60 000 із них – школярі та студенти. Відомим Елрод став завдяки книзі «Чудовий ранок. Як не проспати життя», яку перекладено 27-ма мовами та яка щоденно практикується більш ніж 500 тисячами людей у 70 країнах світу.

Гел Елрод закінчив середню школу Йосеміті, Окхерст, штат Каліфорнія (1993–1997 рр.) Працював менеджером з продажів столових приборів Cutco. У 20 років потрапив у аварію. Його машина була розбита вщент, серце Елрода зупинялося на 6 хвилин, у нього було зламано 11 кісток. Протягом шести днів Гел балансував між життям та смертю. Коли прийшов до тями, то лікарі говорили, що він, імовірно, більше ніколи не буде ходити. Але Елрод знайшов у собі сили й переборов власне тіло. Мало того, що він став на ноги, так іще й пробіг ультрамарафон. Одружився, став успішним бізнесменом, міжнародним консультантом. Усе це – до настання 30 років. Неймовірні події свого життя Елрод виклав у книзі «Taking Life Head On! (The Hal Elrod Story)» (2009).

У листопаді 2016 року Гел Елрод знову ледве не помер. У нього відмовили нирки, легені та серце. Лікарі діагностували агресивну форму раку з відсотком виживання не більше 30%. Пройшовши складний курс лікування, Гел продовжує займатись освітньою та письменницькою діяльністю. Він – автор книги «The Miracle Morning Movie», ведучий подкасту «Досягаючи своїх цілей», творець «Best Year Ever Blueprint», а також виконавчий продюсер «Чудового ранкового кіно» – документального фільму, що розкриває ритуали успішності. Гел Елрод неодноразово виступав на телеканалах і радіостанціях, про нього писали в багатьох відомих книгах, у тому числі «The Education of Millionaires», «Cutting Edge Sales», «The Author’s Guide To Building An Online Platform», «The 800-Pound Gorilla of Sales», а також у знаменитій серії «Курячий бульйон для душі».

Нині Гел Елрод мешкає в містечку Остін, штат Техас, разом зі своєю дружиною та двома дітьми.

 


88.26/15

Е 55

Елрод Г. Чудовий ранок : як не проспати життя / Гел Елрод ; пер. з англ. Тетяна Заволоко. – Київ : Наш формат, 2017. – 170, [1] с.

За авторською задумкою, книга має стати кращим простим та ефективним способом організації життя, про яке мріє кожен. Швидше, ніж це можна собі уявити. Елрод стверджує, що вдалий ранок визначає якість усього дня, роботи й життя загалом.

Книга розповідає про важливість розпочинати день якомога скоріше зранку, описуючи секрет успішності в ритуалі тривалістю шість хвилин.

Автор рекомендує щоранку виконувати шість вправ під назвою «Savers»:

        Silence – тиша;

        Affirmations – афірмації;

        Visualisation – візуалізація;

        Exercise – фізичні вправи;

        Reading – читання;

        Scribing – занотовування.

Щоденні ранкові практики в ідеалі мають тривати не менше години. У книзі представлено зручну та ефективну альтернативу – шестихвилинний ритуал на основі цього комплексу.

Книга вчить прокидатися зранку повним енергії та мотивації. Це має допомогти пробудити потенціал та бути готовим до нового етапу.

Відомий мотиваційний письменник Роберт Кійосакі так описав книгу: «Г. Елрод – геній, а його «Miracle morning» став чарівним для мене».

Практика, описана у книзі, широко популярна серед сотень тисяч читачів у всьому світі. Українською мовою книга перекладена та опублікована видавництвом «Наш Формат» у 2017 році. 

Джерело:Гел Елрод