вівторок, 30 липня 2019 р.

Пошуки Одрі



Мадлен Софі Вікгем, відома під псевдонімом Софі Кінселла (нар. 12 грудня 1969) — британська письменниця у жанрі чік-літ. Насамперед відома як авторка книжкової серії «Шопоголік» (2000—2015).
Народилася 12 грудня 1969 року в Лондоні, Англія. Найстарша дочка педагогів Девіда та Патриції Таунлі. Своє дитинство провела у Вімблдоні, південно-західному передмісті Лондона. Навчалася у Середній школі Путні, Школі св. Марії та Шервонській школі для дівчаток. 1990 року закінчила Нью-коледж (Оксфорд), де спочатку спеціалізувалася на музиці, а згодом перевелася та почала вивчати політологію, філософію та економіку. 1992 року здобула ступінь магістра з економіки в Королівському коледжі.Перед тим як стати письменницею, Софі працювала фінансовою журналісткою. 1995 року видала свій дебютний роман «Тенісна вечірка». До 2000 року публікувала книги під своїм справжнім іменем. Першою ж книгою, яку авторка підписала псевдонім Софі Кінселла став роман «Таємний світ шопоголіка», який започаткував книжкову серію «Шопоголік» (2000—2015). Головна героїня романів — молода фінансова журналістка на ім'я Бекі Блумвуд, яка дуже любить покупки, але не вміє розумно керувати своїми доходами, тому часто потрапляє у важкі ситуації. 2009 року світ побачив фільм «Зізнання шопоголіка», який знятий на основі перших двох книг серії.
  
 К 41
      Кінселла, Софі.
    Пошуки Одрі
. - Київ : КМ-БУКС, 2016. - 319


Все о книге Пошуки Одрі.
 Приголомшливе поєднання комедії, романтики і психологічного зцілення у сучасному підлітковому романі.
Одрі не може вийти з дому. Вона не наважується зняти темні окуляри навіть у приміщенні. Та раптом в її житті з'являється братів друг - Лінус. Своєю схожою на скибку апельсина усмішкою й жартами він потроху знову виманює Одрі назовні. Чим міцнішою стає їх дружба, тим краще почуває себе Одрі, а також вони обоє починають проявляти почуття одне до одного. Але як вони можуть думати про майбутнє разом, якщо Одрі ще не розібралась з власним минулим? І як хто-небудь може її полюбити, побачивши одного разу у найгіршому стані?
Для дітей середнього і старшого шкільного віку.

 Посилання:vsiknygy.com.ua/books/poshuky_odri/uk.wikipedia.org/wiki/Софі_Кінселла