понеділок, 15 березня 2021 р.

Хто такі діти з аутизмом?

 

Аутизм, як особливість.


 «Коли я розповідаю, починаю згадувати – починаю турбуватися. Коли сіла писати ці рядки – то зрозуміла, що кожен рядок, написаний моєю кров’ю, як ніби, я беру не чорнила, а власну кров. Тому що це пережити це все було дуже складно, але я розповідаю все це не для того, щоб мене пожаліли. Ні. Не для цього! Я просто хочу, батькам, у кого така дитина, щось корисне донести. Може бути, щось, якийсь маленький досвід допоможе їм. Тому що, життя у батьків з такими дітьми – дуже складне». Ці  рядки належать авторки книги Людмилі Стефанській про особливих дітей хворих на аутизм. Важки випробування не зламали  цю жінку. Вона залишилась людяною, та намагається бути  променем надії та рукою підтримки для тих, кого торкнулася проблематика книги.
 У ній ви можете отримати багато корисної інформації для виховання дитини з аутизмом, адже життя з такими дітьми дуже складне.

Ця книга знаходиться у відділі абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка, та стане в нагоді батькам, які виховують дитину з особливими потребами хворими на аутизм.