четвер, 28 квітня 2016 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

84(4ПОЛ)
    В 16

    Валько, Таня.
    Арабская кровь [Текст] : роман / Таня Валько ; [пер. с пол. Е. Зимы]. - Харьков ; Белгород : Клуб Семейного Досуга, 2016. - 541, [1] с.

Марыся плохо помнила маму — та сбежала из страны, когда муж продал ее в рабство. Родные вынудили Марысю выйти замуж за жестокого Хамида из рода Бен Ладенов. Похоже, девушка повторит судьбу матери...
 Когда Марыся была готова бежать, ее нашла мать. Две женщины решают скрыться в Ливии и попадают в самое пекло революции. Неужели Марыся снова потеряет маму? Кто Хамид на самом деле?
84(4УКР)
    В 19

    Васильченко, В'ячеслав.
    Татто. Читання по очах [Текст] : роман / В'ячеслав Васильченко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 509 с. : іл.

Від лауреата премії «Золотий пістоль» за кращий детективний твір конкурсу «Коронація слова»!
Звіряче вбивство татуювальника привертає увагу редакції кримінальної хроніки! Професор та журналіст Богдан Лисиця за дорученням головреда вирушає в Донецьк, щоб провести розслідування. Ще один злочин за подібним сценарієм трапляється в Торезі. До того ж обидва вбивства мають ознаки ритуальних!
Замахи на життя самого Богдана свідчать про те, що журналіст на правильному шляху… Тепер конче потрібно випередити вбивцю, перш ніж він дасть свій суд над наступною жертвою!
84(4УКР)
    Г 56

    Гнатко, Дарина.
    Катерина [Текст] : роман / Дарина Гнатко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 252 с. : іл.

Середина ХІХ століття. Катруся росла без мами, а коли в хаті з`явилася мачуха Килина, життя дівчини стало нестерпним. Килина прагнула видати її за старого, але багатого сотника Яковенка. Дівчина в розпачі: весілля не за горами, а Микола, якого вона кохала, трагічно загинув... Звідки чекати порятунку?
 Випадково Катерина потрапляє на очі графу Гнатовському. У серці чоловіка спалахує пристрасть, така сильна, що він ладний на все, аби красуня стала його дружиною. Та сотник не збирається поступатися.

84(4УКР)
    Г 56

    Гнатко, Дарина.
    Проклята краса [Текст] : роман / Дарина Гнатко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 236, [1] с.

30-ті роки ХХ сторіччя. Полтавщина. У селі чутки розходяться швидко. За кілька днів усі дізналися, що за юною красунею Ганною упадає одружений чоловік. Чи не приворожила його ця дівка? Може, вона відьма, бо всі парубки без тями закохані в неї? Аби врятувати доньку від ганьби та пліток, родина відправляє дівчину до міста, де доля дарує їй зустріч з майором Дмитром Солодовим. Але на заваді їхньому щастю знову стає жіноча підступність…
 Непроста історія кохання красуні та офіцера КДБ на тлі найдраматичніших подій української минувщини: голодомор, сталінські репресії.




84(7СПО)
    Г 74

    Гоукінз, Пола.
    Дівчина у потягу [Текст] : роман / Пола Гоукінз ; пер. з англ Інни Паненко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 318 с.

 Рейчел щодня сідає на той самий потяг. Проїжджаючи повз затишні приміські будиночки, вона кожного дня бачить подружню пару, яка снідає на веранді. Рейчел подобається спостерігати за ними, адже їхнє життя видається їй більш радісним, ніж її власне. Але одного разу в цьому безтурботному раю, яким вона уявляє їхню оселю, дівчина побачила дещо шокуюче. Вона розповідає про побачене поліції. Але їй не вірять...
84(4ФРА)
    Ж 22

    Жак, Кристиан.
    Земля фараонов. Глаз сокола [Текст] : роман / Кристиан Жак ; [пер. с фр. Наталии Чистюхиной]. - Харьков ; Белгород : Клуб Семейного Досуга, 2014. - 366 с. : ил.

Нармер, правящий югом Египта, вместе с возлюбленной и верным другом Скорпионом идут на север. Нармер хочет мирно править на новых землях, но Скорпион жаждет крови и становится предателем. Он решает выступить против друга и начинает собирать войско. Сумеет ли Нармер защитить свое королевство и возлюбленную?
 Тайны, интриги и магия Древнего Египта!
84(4УКР)
    К 96

    Куява, Жанна.
    Гордієві жінки [Текст] : роман / Жанна Куява ; [передм. Вікторії Гранецької]. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. – 283 с.

Три сестри — Софія, Лія і Мія — живуть багато років на віддаленому хуторі. Та настає день, коли священна для них кімната матері відкриває неймовірні таємниці про родичів. І сестри наважуються нарешті круто змінити своє життя...
84(4УКР)
    К 96

    Куява, Жанна.
    Дерево, що росте в мені [Текст] : роман / Жанна Куява. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2015. - 217 с. : іл.

Кожна людина має душевний стрижень, який є основою її особистості. Таке собі живе дерево, яке росте десь у глибині. І це дерево можна виростити й дочекатися плодів... а можна й убити.
 Чеслава не одразу зрозуміла, що їй несила жити, зраджуючи себе. Мабуть, для того їй потрібно було знести втрату коханого, зраду та болісну образу...
 Але, так чи інакше, щастя чекає на кожного з нас. Треба тільки набратися терпіння.
84(4УКР)
    Л 89

   
    Львів. Кава. Любов [Текст] : збірка / [уклад., авт. передм. Н. Нікаленко]. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 267 с.

Це історії про закоханих та покинутих, про щасливих і тих, хто загубив себе, про романтику та буденність, про жінок і чоловіків, про тебе й про мене. Деякі з цих оповідань солодкі, як збиті з ваніллю вершки або справжнє кохання. Інші — гіркі, як свіжозварена кава або спогади про доленосні події нашого недалекого минулого. Треті ще довго залишають по собі аромат цинамону, мускатного горіха та містичних збігів...
 Думками, які народжуються за горнятком кави, діляться Наталія Гурницька, Галина Вдовиченко, Вікторія Гранецька, Дара Корній та інші автори.
84(7СПО)
    М 54

    Метисон, Ричард.
    Куди приводять мрії [Текст] : роман / Ричард Метисон ; [пер. з англ. Д. Петрушенко]. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 286 с.

Світовий бестселер!
Роман, що миттєво став бестселером, викликавши численні дискусії в літературних і наукових колах. А фантастична мелодрама за його мотивами з неперевершеним Робіном Вільямсом у головній ролі здобув премію «Оскар» і став справжнім каноном для американського кінематографу.
Що відбувається з людиною після смерті? Чи існує душа? Це кінець чи тільки початок?.. Відповіді на ці запитання Кріс дістав, переступивши край довічності. Його земне життя завершилося... але, виявляється, попереду є щось інше! Після довгих блукань у вогкій темряві Кріс опинився в місці, де немає смутку. Це — Рай… Але спокою в ньому Кріс не знайшов. Його кохана, не витримавши самотності, вкоротила собі віку. І, щоб визволити її та врятуватись від розпачу, Кріс разом зі своїм провідником у потойбіччі вирушає у найнебезпечнішу подорож скрізь безкінечні незнані світи…
84(4ФРА)
    М 98

    Мюссо, Гійом.
    Поклик янгола [Текст] : роман / Гійом Мюссо ; [пер. з фр. К. Єрмолаєвої]. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2015. - 350 с.

Медлін та Джонатан випадково познайомилися в аеропорту і вже за кілька хвилин забули про зустріч, але... переплутали телефони. Вивчаючи пам`ять апаратів, вони дізнаються небезпечні таємниці одне одного.
 Джонатан починає шукати Медлін, адже тій загрожує смертельна небезпека...
84(0)
    П 75

    Призрак замка [Текст] : сборник / [пер. с фр. Н. Световидовой, пер. с англ. Е. Ахматовой и др.]. - Харьков ; Белгород : Клуб Семейного Досуга, 2016. – 813 с.

Истории от прославленных классиков жанра!
 «Призрак Оперы» Что-то странное творится в театре: падают декорации, срываются люстры... Говорят, всему виной обитающий здесь призрак. Однажды он заманивает очаровательную певицу в свое логово.
 «Талисман мумии» По легенде, египетская царица добровольно ушла из жизни, чтобы воскреснуть через века...
 «Топор с посеребренной рукояткой» Обладатель проклятого топора обречен убивать снова и снова...
84(4РОС)
    Щ 61

    Щербакова, Галина.
    Вам и не снилось [Текст] : сборник / Галина Щербакова. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2016. - 237, [1] с. : ил.

Школьники Ромка и Юлька, несмотря на юный возраст, уже познали волшебство любви. Но рассвет их отношений и стремление быть всегда вместе омрачены из-за Ромкиной матери. Она делает все, чтобы разлучить влюбленных. Перевод в другую школу, переезд, перехваченные письма... Неужели, чтобы быть вместе, им нужно повторить судьбу Ромео и Джульетты?
 В книгу также вошли другие известные произведения писательницы: рассказ «Косточка авокадо» и повести «Три любви Маши Передреевой», «История в стиле рэп».