середу, 30 серпня 2017 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

Гэссон, С.          Кошка, которая все видела. Молчаливый свидетель [Текст] : роман / Сэм Гэссон ;[пер. с англ. С. Мозговой]. - Харьков ; Белгород : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 269 с. 

Частный детектив Джим Глью никогда бы не оставил любимую работу, если бы не проблемы с сердцем. Теперь его офис пуст, а старая видеокамера для секретной съемки отправляется к сыну — одиннадцатилетнему Бруно. Ему она поможет расследовать обстоятельства смерти неосторожной птички в когтях кошки Милдред, домашней любимицы. Никто даже не предполагал, что эта камера станет важнейшей уликой в деле об убийстве соседки — Поппи Раттер, а любопытная кошка — единственной, кто видел преступника…
Но кошка пропала вместе с камерой… Два детектива — отец и сын — начнут каждый свое расследование. Для Джима оно — последний шанс спасти от тюрьмы невиновного, а для Бруно — большое путешествие в странную, опасную и непредсказуемую жизнь взрослых… Но куда подевалась кошка? И кто первым выйдет на след убийцы?  
Даррелл, Дж.           Гончаки Бафуту [Текст] : роман / Джеральд Даррелл ; [пер. з англ. О. Леська]. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2017. - 205 с.

Сповнена любові до дикої природи і доброго гумору розповідь про одну з перших мандрівок знаменитого зоолога, письменника і захисника тварин Джеральда Даррелла до Центральної Африки у 1949 році. Там, на схилах Камерунських гір, високо над вологими лісовими нетрями екваторіальних джунглів, він оселиться у містечку Бафут. Його життєрадісний правитель і місцеві мисливці стануть помічниками Даррелла у пошуках рідкісних тварин для колекції Лондонського зоопарку. Звичаї африканських племен, гамірні свята щирих і веселих бафутян, експедиції із мисливцями - "гінчаками" у відвічні ліси та трав’нисті луки за дивовижними тваринами - дикий континент наготував чимало цікавинок і сюрпризів.
Деркачова, Ольга           Крамниця щастя [Текст] ; Кавові історії з "Кімбо" / О. С. Деркачова. - Брустурів : DISCURSUS, 2016. - 124 с.

Для студентки педагогічного факультету Марини справжнім випробуванням, що перевернуло її світ із ніг на голову, стали зовсім не труднощі сирітського чи гуртожитського життя, а пари з математики в красивого та розумного викладача Олексія Степановича.
Олексій у своєму житті звик легко здобувати все: від елементарних математичних знань до престижних грантів і перспективної роботи. Та чи вдасться йому цього разу отримати найбажаніший трофей — серце юної студентки Марини.
 Дикинсон, Миранда         Посылка для Анны [Текст] : роман / Миранда Дикинсон ; [пер. с англ. Т. Ивановой]. - Харьков ; Белгород : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 414 с.

В солидном офисе большой газеты Анна Браун была «серой мышкой», незаметной на фоне блестящих журналистов. Ее, секретаря на ресепшене, ценили за милую улыбку и умение успокоить самого несговорчивого посетителя, но забывали о ней, едва переступив порог. Пока кто-то не решил, что Анна заслуживает большего… Однажды она получает посылку без имени отправителя с восхитительным подарком, как будто созданным специально для нее! Теперь Анна с нетерпением ждет каждой пятничной почты. Но чем она, одна из миллионов одиноких девушек в огромном Лондоне, заслужила такое внимание?..
 Доббс, Майкл.          Картковий будинок [Текст] : [роман] / Майкл Доббс ; [пер. з англ. Б. Превіра]. - Київ : КМ-БУКС, 2017. - 383 с.

Як колишній керівник виборчого штабу Маргарет Тетчер, Майкл Доббс знав усі його входи й виходи у Вестмінстерському палаці, знав усі його підводні течії і таємниці. От і не дивно, що його політичний трилер "Картковий будинок" миттєво став бестселером, за яким двічі знімали серіали. Головний герой роману, Френсис Уркгарт, заради кар’єри готовий піти по головах, та чи насмілиться він переступити останню межу - зважиться він на вбивство?

Автор:
бібліотекар відділу абонемента 
Петруняк Я.Д.

Немає коментарів:

Дописати коментар