четвер, 11 листопада 2021 р.

Вітамінний стіл

 


Здоров’я на вашому столі

Фрукти та овочі зміцнюють імунітет, покращують здоров’я, стан шкіри й волосся, сприяють зниженню ваги. Отже, вони мають «гостювати» на наших столах якомога частіше. Особливо під час пандемії, коли нам потрібна потужна імунна система, щоб захиститися від коронавірусної інфекції. Тому виникає запитання, які з них особливо часто мусять бути в нашому меню?

Збалансоване харчування – один із ключових елементів здорового способу життя. Хоча про правильно складене меню необхідно дбати незалежно від пори року та обставин. Проте через пандемію коронавірусу зміцнення імунітету стало пріоритетом.

Ми маємо харчуватися здорово цілий рік, але наразі це важливіше, ніж будь-коли раніше. Не лише тому, що таким чином ми покращимо імунітет, а просто – зміцнимо своє здоров’я і захистимося від багатьох хвороб.

Відділ абонемента підготував до вашої уваги перегляд літератури «Сила землі від ста недуг». На ньому представлені періодичні видання, корисні книги про здорове харчування та здоровий спосіб життя.

Список літератури

1. Римаренко А. Як нагодувати нехочуху [Текст] : поради батькам, як прищепити дитині смак до здорової їжі та уникнути проблем з апетитом / Анна Римаренко. – Київ : Брайт Стар Паблішинг, 2017. – 81, [1] с.

2. Романова М. Ю. Сила земли от ста недугов [Текст] : целебные корни, клубни, луковицы, корнеплоды и рецепты с ними / Марина Романова. – Харьков : Vivat, 2019. – 221, [1] с.

3. Крамсков П. Н. Домашнє лікування [Текст] / П. Н. Крамсков. – Київ : Знання, 1992. – 47, [1] с.

4. Ільїна С. І. Здоров'я на вашому столі [Текст] : пер. із 6-го рос. вид. / Світлана Ільїна. – Київ : Медицина, 2018. – 335 с.

5. Озерна Д. Ви це зможете! 7 складових здорового способу життя [Текст] / Дарка Озерна. – Київ : Vakaboo Publishing, 2020. – 153, [6] с.

6. Федосий И. Лук-порей [Текст] / И. Федосий // Настоящий хозяин. – 2009. – № 4. – С. 34–37.

7. Кузьменко С. «Індійська цибуля» замінює дорогі ліки [Текст] / С. Кузьменко // Дім, сад, город. – 2006. – 7. – С. 8–9.

8. Кіслова В. Харчування восени [Текст] / Вікторія Кіслова // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 9. – С. 6–8.

9. Усик С. Його величність лимон / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності. – 2014. – № 3. – С. 3.

10. Руденко Н. Уникаємо авітамінозу [Текст] / Надія Руденко // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 3. – С. 3–4 : іл.

11. Руденко Н. Уникаємо авітамінозу [Текст] / Надія Руденко // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 3. – С. 3–4 : іл.

12. Кіслова В. М. Помаранчевий красень [Текст] / В. М. Кіслова // Безпека життєдіяльності. – 2015. – № 10. – С. 2–3.


1 коментар:

  1. Як родина військових, ми дуже вдячні за професійну позику пана Педро. він був уважним, обізнаним і не поспішав провести нас через процес позики. ми були своєчасно поінформовані про будь-які відповідні деталі, які ми повинні були врахувати. він був дуже доступним, зрозумілим і заслуговував на довіру. ми не можемо достатньо подякувати йому за чудову службу. ми дуже рекомендуємо його і радіємо тому, що він отримав кредитну допомогу, щоб ми могли придбати наш будинок. сім’ї військових і невійськових, пане Педро , з якими ви хотіли б працювати, щоб купити житло та отримати будь-яку допомогу в кредиті!» Контактна інформація кредитного спеціаліста пана Педро Джерома: whatsapp: + 1-8632310632електронна пошта: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити