понеділок, 19 листопада 2018 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

Корній Дара    Поруч з тобою : збірка / Дара Корній, Наталка Доляк, Міла Іванцова. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 223 с.

До збірки увійшли оповідання трьох українських авторок. Три - магічне число. І, звичайно ж, щасливе. У таку собі жіночу тріаду потрапите ви, коли візьмете до рук цю книжку, будете співчувати, сміятися, радіти, тужити й вірити, що навіть у найпохмуріші миті життя обов`язково знайдеться той, хто засвітить для вас промінчик надії. це історії про нас, про тих, хто поруч та кого немає; про коханих, заради яких ми ладні на все, але які не завжди готові віддячити тим самим; про близьких і друзів; про тих, кого втрачаємо, і тих, кого знаходимо в круговерті життя.  
Кушнір Б. І.      На лінії зіткнення. Любов і ненависть : роман / Богдан Кушнір. - Харків : Фоліо, 2018. - 281 c.  

Окрім свого доброго імені, Семен Вергун втратив усе — здоров’я, роботу, сім’ю, квартиру — й залишився на роздоріжжі спустошеного життя. Успішний мисливець на таємниці, офіцер стратегічної розвідки, який працював під дипломатичним прикриттям, він опинився в епіцентрі гучного скандалу. Противники із російської контррозвідки намагалися знищити його фізично, але він дивом вижив після подвійної дози невідомого психотропного препарату. Відгородившись від світу, Семен оселився на занедбаній лісовій дачі й прагнув помсти. Людині, яка все втратила, вже ніщо не страшне. Офіцер - розвідник Вергун знаходить відраду на фронті, де зашкалює адреналін й життя наповнюється зовсім іншим змістом. Він таки зустрівся зі своїм особистим ворогом віч-на-віч під час боїв на Сході України, та полювання на нього закінчується несподіваною розв’язкою: у цьому божевільному світі війни любов долає ненависть... 
Роман створено на основі реальних подій.
Нікалео Ніка     Квітникарка  : роман / Ніка Нікалео. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 189 с.  

Вікторії завжди здавалося, що її шлюб щасливий та безтурботний. Але одного разу вона переконалася у зраді чоловіка на власні очі. І якби не найкраща подружка Мар’яна, Віка ніколи б не наважилась на зміни, адже з чоловіком їх пов’язує син. Вікторія знаходить у собі сили жити далі, творить себе, закохується і мріє про нову родину, про ще одну дитину, донечку. Їй постійно сниться дівчинка, яка здається знайомою і кличе Віку мамою, що її страшенно лякає і бентежить. Та життя жінки летить шкереберть, коли під час гінекологічного огляду в неї виявляють пухлину. Лікувати її береться гінеколог з бездоганною репутацією та жахливим характером... 
 Нікуліна А. О.     Все буде добре : роман / Анастасія Нікуліна, Олег Бакулін. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 317 c.

Колись четверо підлітків пообіцяли одне одному дружити все життя. «Все буде добре» —таким було таємне гасло Сашка, Антона, Марічки й Каті. Але доросле життя змінило їх. Успішний бізнесмен Сашко, а нині Алекс, повертається з Америки. Він випадково зустрічає Марічку в супермаркеті. Колишня красуня мала вигляд старої та втомленої жінки. Алекс хоче допомогти подрузі. Однак Марічка вже сплела підлу й хитру схему, щоб використати Алекса. Вона піде на все заради грошей… Долі чотирьох друзів знову переплітаються. 
Тен Елен     Сила пристрасті : роман / Елен Тен. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 190 с.  

Тася кохала Ігоря з часів дитинства і ладна на все, щоб бути разом з ним. Яким же ударом для неї стало його весілля з дівчиною Вітою! Богдан, що був фотографом на святкуванні, прагне заспокоїти її роз’ятрену душу. Але дівчина і далі живе думками про Ігоря. Коли його спіткали неприємності в бізнесі, Тася вирішила застосувати свій магічний дар, успадкований від бабці-чарівниці. Та не розрахувала свою силу: кривдник Ігоря загинув у ДТП. І чари обернулися проти дівчини… Якою буде розплата? 
Ткачівська М.     Голос перепілки : роман / Марія Ткачівська. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 189 c.  

Колись давно Борис звабив скромну сільську дівчину Стефу і відмовився від свого сина Мартина. Стефа та її малюк були приречені на голод і злидні. Тяжкі часи спіткали й самого Бориса — під час війни він опинився на чужині, в Німеччині. Там він зустрів землячку Ганну, яка до безтями закохалася в нього. Але доля розвела їх: Борис згодом повернувся до рідного села, став заможним господарем, а Ганна була змушена виживати з малою донькою на руках… Тим часом підростав Мартин. Він присягнувся ніколи й нічого не просити в батька, який викреслив їх із матір’ю зі свого життя. Та доля сплітається химерним візерунком: Мартин прагне одружитися з пасербицею свого батька — Марією… 

Немає коментарів:

Дописати коментар