понеділок, 20 травня 2019 р.

Нові надходження у відділ абонемента Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка


Агапєєва, І.    Троянди за колючкою : роман : сповідь про жіночу тюрму. – Київ : Брайт Стар Паблішинг, 2018. – 238 с.

Ця історія на сто відсотків реальна, пережита самою авторкою!
Яке воно — життя звичайної юної дівчини? Здавалося б, відповідь проста: коханий, рідні, навчання, собака... Але в одну мить її життя докорінно змінюється, і всі плани уриваються, коли вона, ставши жертвою обставин, потрапляє до в’язниці. Туди, де інші правила, де свої закони й незрозумілі «поняття»… Тепер її сусідки — злочинниці, чоловіки — лише охоронці, а домашні вихованці — щури.

Винк, Т.    Забери меня с собой : роман / Таня Винк. – Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. – 251 c.

Катя работает на знаменитом харьковском рынке «Барабашово». Она мечтала стать врачом, но судьба распорядилась иначе. Умер отец, не чаявший души в дочери, а с матерью Катя не ладила. В медицинский девушка так и не поступила, зато в приемной комиссии института встретила свою любовь Юру. Тогда ей казалось, что это на всю жизнь, однако влюбленные разлучаются… Катя знакомится с мужчиной, так похожим на покойного отца: сильным, надежным, за таким — как за каменной стеной. У нее будет ребенок — и снова все рушится. Что ждет Катю? Боль, разочарование, одиночество? Или все-таки счастье?

Іванцова, М.    Родовий відмінок : роман / Міла Іванцова ; [авт. передм. І. Роздобудько]. – Київ : Брайт Стар Паблішинг, 2018. – 229 с.

Правдивий роман про умови, в яких на світ з’являлися ті, кому сьогодні вже за тридцять, про реалії часу з порожніми полицями в період «безчасся», про становлення характерів, що формувалися в ті роки, про справжню дружбу, яка виникала між жінками в палатах пологових будинків і могла тривати все життя, про те, як складалися долі цих жінок і їхніх малюків багато років потому. Старші читачі згадають, як вони жили, а молодь зазирне в ті роки, коли тільки-тільки з`явилася на світ, зможе краще зрозуміти своїх батьків, а потім разом із героями перенесеться в сьогодення.


Мартинюк, С.    Капітан Смуток : роман / Сергій "Колос" Мартинюк. – Харків : Фабула, 2019. – 415 с.

Дебютний роман Сергія Мартинюка, лідера відомого українського гурту «Фіолет»,— незвична, заворожуюча книга. Оповідач історії, який не вимовить за весь роман жодного слова, вирушає зі своїм єдиним другом, котрий має дивне прізвисько невідомого походження  — Пі, в мандри Україною. На цьому шляху героїв чекатимуть зустрічі з придорожніми повіями, підступними волоцюгами, ображеними на світ художниками, щойно посталими та згаслими зірками рок-н-роллу, матеріалізованими примарами минулого та містичними зблисками майбутнього. Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а  справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама — наче заново прожите життя.

Подгайская, Л.   Откройте сердце для любви : повести / Лиля Подгайская. – Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. – 236 с.

Скромный переводчик Паша не чувствовал себя счастливым с меркантильной женой Люсей. Однажды, вернувшись с работы, Павел обнаружил под дверью рыжего кота. После этого к мужчине неожиданно пришла любовь… («Рыжий кот Иннокентий»)
В жизни Зоси настали не лучшие времена. Она чувствует себя одинокой и отчаявшейся обрести счастье. И совершено случайно ей предлагает свою поддержку старый друг отца, дядя Саня… («Выстрел в десятку»)
Избалованная красавица с необычным именем Клеопатра никогда не теряла голову от мужчин. Но судьба подбросила ей испытание. Клеопатра без памяти влюбилась в красавца Саида… Вот только взаимными ли окажутся эти чувства? («Царевна Несмеяна»)

Немає коментарів:

Дописати коментар